Zwangerschapsmassage

Prenatale Massage

Waarom een zwangerschapsmassage? Tijdens je zwangerschap verandert er veel in je lichaam dat zich langzaam gaat voorbereiden en aanpassen op de komst van je baby. Hierdoor kun je nogal wat ongemakken ervaren, zoals vermoeidheid, onderrug-, bekken- of nekklachten, onrustige benen, spataderen, het vasthouden van vocht en misschien heb je ook zorgen over de komende bevalling. Dit kan er voor zorgen dat je je niet helemaal lekker in je vel voelt.

Een zwangerschapsmassage kan uitkomst bieden om je totaal te laten ontspannen en de zorgen van de hedendaagse drukke maatschappij even van je af te laten glijden. Tijdens de zwangerschap is het op een gegeven moment niet meer mogelijk om op je buik te liggen om een massage te ondergaan. Dit wordt opgelost door op kussens gevuld met warm water te gaan liggen. Geef je helemaal over en geniet van deze energetische zwangerschapsmassage met lavendelolie of mandarijnolie. Terwijl je op je rug op de warmwaterkussens ligt kunnen - door het verplaatsen van het water onder je rug - je benen aan de achterkant ook gemasseerd worden.

Deze zwangerschapsmassage is een unieke massage en er wordt aandacht besteed aan je hele lichaam van top tot teen. Alle spanning kan nu wegvloeien, je klachten worden verlicht en je ervaart een heerlijk ontspannen gevoel. Een moment helemaal alleen voor jou. Ben je al verder in de zwangerschap en kun je niet meer op je buik liggen, dan kan de massage in rugligging en/of zijligging worden uitgevoerd, zodat je tijdens de gehele zwangerschap heerlijk kunt genieten van deze unieke massage.

Duur: 50 minuten
Prijs: € 67,50

zwangerschapsmassage Tiel
zwangerschapsmassage Tiel